Nyheder

Fisk er sundt - men kan de også forebygge smitte med Corona

Fiskeolier samt tran-produkter undersøges nu af norske forskere, om de kan mindske risikoen for at få Corona.

Produkter som Den originale Møller’s Tran – der er Norges ældste mærkevarer, grundlagt af apotekeren Peter Möller tilbage i 1854, har sammen med flere andre tran-produkter og fiskeolier fået forskernes opmærksomhed, da man har lagt mærke til at færre af de, som tager tran-produkter og fiskeolie, bliver smittet af Corona-virus.Derfor efterlyser forskerne nu flere folk, som vil være med i et forsøg. Et forsøg der skal undersøge og understøtte rigtigheden af, at når man indtager fiskeolie eller tran-produkter, så mindskes risikoen for at få Corona, og hvis man bliver smittet, så ser det ud til at man bliver mindre syg og dermed kommer lettere igennem smitten.Målet er at finde ud af om det er livstilen omkring de sædvanlige brugere af tran og fiskeolier, der giver den positive resistens overfor Corona-virus, eller om det er de virksomme stoffer i tran- og fiskeolie-produkterne, der har indvirkningen.Projektet bliver ét af de største forskningsforsøg der nogensinde er gennemført i Norge og målet er at få 70.000 deltagere ind i forsøget, hvor de regelmæssigt i en periode indtager enten placebo eller tran.

Havfrisk Fisk d. 23-02-2021

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email