Nyheder

Hvad er et julebord uden fisk og skaldyr

I denne søde juletid, hvor travlhed langsomt afløses af en særlig ro, dykker vi alle ned i juletraditionerne, for at genfinde julehyggen med familien og den fælles tradition omkring julebordet.

Men hvad er et rigtigt julebord, hvis ikke der også serveres fisk og skaldyr. Så tjek alle juleopskrifter her nedenfor og få en rigtig jul med alt det gode der høre sig til.I december måned fyldes dagene og kalenderen langsomt men sikkert, af hyggelige aftaler, juledekorationer, pakkekalendere, æbleskiver og ikke mindst masser af forkælelse og dejligt julemad.Hos Havfriskfisk.dk vil vi også gerne sprede hyggen og inspirere til masser af retter med fisk og skaldyr. Vi har taget udgangspunkt i de traditionelle retter med bl.a. rejer og rødspætter, men derudover finder du også lidt utraditionelle opskrifter med bl.a. festlige appelsinsild med kapers og estragon eller grillet sej med enebærrøgede blåmuslinger og dressingOpskrifter, der vil sætte et overraskende, delikat tvist på dit julebord.Sæt opskrifterne sammen på kryds og tværs eller vælg en enkelt ud. Servér som forret eller hovedret - valget er dit!Velbekomme!Lad dig inspirerer af de bæredygtige opskrifter fra MSC

Havfrisk Fisk d. 26-11-2020

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email