Nyheder

Var det noget med en vegansk fiskeret uden fisk

Madkulturen ændre sig og netop hvor vi har lært at lave mad helt fra bunden, fuldstændigt som vores bedsteforældre gjorde det i de gode gamle dage, kommer nu et fransk iværksætterfirma og lancerer vegansk laks.

Hvorfor nu det, nu gik det lige så godt, men nej - nu er det ikke længere kød-spiserne der påduttes retter uden kød, nu gælder det også for fiske-spiserene, at retten skal være uden fisk. Hvad bliver det næste.


Enten man kan lide det eller ej, så oversvømmes vi nu af veganske fødevare, der ruller indover fødevareindustrien. Lige fra en vegansk udgave af hakket oksekød, til veganske alternativer til mejeriprodukter og pålæg samt nu også alternativer til den ægte fisk.


Oplysningen kommer fra fagblandet »Salmon Business«


Røget laks af mikroalger


Ifølge det norske fagmedie Salmon Business er produktet lavet af mikroalger, tilsat krydderier og smagsstofer, der i følge eksperter både smager, dufter og ligner røget laks, med samme indhold af proteiner, aminosyre og vitaminer som i den ægte vare.


Det naturtro produkt følges op af franske investeringer fra Odontella på knapt 700.000 euro og er i følge pålidelige kilder, nu klar til at gå i produktion. Udover det franske marked har Japan også vist stor interesse for den »falske fisk«.Kilde. FødevareWatch
HavFrikFisk.dk

Havfrisk Fisk d. 11-04-2018

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email