Nyheder

Start det nye år med billig dansk fisk

Opfordringen kommer fra Fiskehandler Tommy Raabo Fischer fra fiskehandlen Hav i Torvehallerne, der giver sit bud på hvilken dansk fisk du skal indfange i køledisken i januar

»Så er det blevet januar. Det er koldt udenfor og vi har brugt alle pengene i december måned og vi skal i øvrigt også på slankekur. Så derfor skal vi have noget god billig fisk«, sådan indleder fiskehandler Tommy Raabo Fischer sin anbefaling.


Tommy anbefaler altid at man spiser dansk fisk i sæson. Det er torskesæson i øjeblikket, men torsk er en af de dyrere danske fisk, så derfor er der nogle alternativer. Og i januar anbefaler han at man spiser denne billige danske fisk:


»Mørksej - Det er en fantastisk spise og den har en rigtig kraftigt smag i kødet”, siger Tommy. »Den er rigtig god til fiskefrikadeller. Man kan også skære den ud og lave »bøffer« af den, stege den på panden eller bage den i ovnen, hvor man bare lige folder halen en gang, så den har samme tykkelse og lægger den ned i et fad og så bager den forsigtigt med en masse urter på inde i ovnen«.


Nemt, hurtigt og billigt.


Se hele videoen her og se flere videoer med Tommy her.


På Havs hjemmeside kan man finde flere opskrifter med mørksej af kokken Carsten Kyster udviklet for Fiskebranchen.


Andre danske fisk i sæson er netop nu; lyssej, kuller, kulmule, lange, brosme, ising og skærising foruden torsk.


Bon appetit og god fornøjelse !Kilde: Hav

Havfrisk Fisk d. 22-01-2018

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email