Nyheder

Masser af danske fisk

I et nyhedsbrev fra Fiskebranchen og Danmarks Fiskeriforening P.O. gør man status efter året der nu langsomt rinder ud.

Branchen´s kampagne om »fiskerne bag« har i betydelig grad synliggjort dansk fisk, samtidig med opfordringen til forbrugerne til at købe endnu flere danske fisk og dermed støtte et gammelt erhverv samt lokale arbejdspladser.


Branchen har kunnet glæde sig over, at forbrugerne i 2017 flittigt har købt forskellige fiskearter som, frisk hornfisk, havkat, mørksej, lyssej, kulmule, hvilling, vesterhavstorsk, flåede rødspætter, skærising, skrubber mm. bredt i detailhandlen.


Kulmulen er blevet et hit


Specielt kulmulen hittede i 2017 og er blevet særligt populær blandt mange fiskeelskere. Kulmulen er et billigere alternativ til torsken. Den egner sig godt til at blive stegt sprød på panden. Leverancerne af kulmule er stabile over året, og så er kulmulen MSC-certificeret. Branchen håber derfor, at kulmulen kan finde vej til endnu flere køkkenborde i det nye år.


Se indslaget om dansk kulmule fra Hav.dk her.


Glædelig jul og godt nytår fra fiskebranchen


Fiskebranchen siger ved samme lejlighed tak for samhandlen i 2017, og ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til nye og spændende aktiviteter med FISK i 2018.Kilde: Fiskebranchen - 2 gange om ugen - Danmarks Fiskeriforening PO
FiskerForum.dk

Havfrisk Fisk d. 21-12-2017

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email